Sveriges 32 bästa låneförmedlare 2021

Vi jämför och testar Sveriges bästa låneförmedlare
Låneförmedlare

Välj det belopp du vill låna!

Lånebelopp:
Lånetid:
träffar!
En träff! Perfect match!
Inga träffar, sök igen!
Visa fler resultat
Bäst låneförmedlare

Bästa låneförmedlare

En låneförmedlare har sina fördelar. Du gör en enda ansökan och får därefter en mängd erbjudanden som du kan ta ställning till. Du slipper alltså höra av dig till flera långivare utan lämnar över ansvaret till låneförmedlaren.

En stor fördel är att det endast tas en kreditupplysning (UC). Det är dessutom gratis att göra en låneansökan hos en låneförmedlare, och du binder dig inte till något. Du kan alltså göra en ansökan och sedan tacka nej om du inte nöjd med något av förslagen.

Hur hittar man då bästa låneförmedlaren? De olika låneförmedlarna liknar varandra på många sätt, men skiljer sig på en del punkter. Exempelvis när det gäller lånebelopp. De olika låneförmedlarna samarbetar också med olika banker och långivare, så dina erbjudanden kommer att variera beroende på vilken låneförmedlare du använder dig av. Antalet anslutna banker och långivare skiljer sig också bland låneförmedlarna. Välj därför en låneförmedlare med så många anslutna banker som möjligt. Detta kommer göra att du får fler låneerbjudanden att ta ställning till.

Behöver du ta lån trots betalningsanmärkningar kan du göra det genom en låneförmedlare, då flera långivare godkänner betalningsanmärkningar.

Vilken låneförmedlare jämför lån hos flest banker och långivare?

Sambla jämför lån hos 45 banker och långivare, vilket är flest av alla låneförmedlare.

LåneförmedlareAnslutna banker
Sambla45 st
Advisa35 st
Lendo35 st
Zmarta31 st

Hur mycket pengar kan jag låna genom en låneförmedlare?

Det högsta beloppet du kan ansöka om hos en låneförmedlare är 600 000 kr. Det innebär att låneförmedlarna jämför lån hos bland annat Bank Norwegian, Moank och Nordax Bank (som erbjuder det största privatlånet).

Finns det någon låneförmedlare som inte tar UC?

Ja, Klara lån är en låneförmedlare för snabblån. Om du ansöker om lån under 30 000 kr så tas en kreditupplysning hos Bisnode eller Creditsafe, och inte hos UC.

Finns det någon låneförmedlare för bolån?

Ja, Lånekoll är en låneförmedlare för privatlån men också för bolån. Lånekoll jämför bolån hos följande banker: SBAB, Skandia, Nordax Bank och Bluestep.

Jämför lån och kreditkort med de bästa villkoren!

Att jämföra lån behöver inte vara krångligt. Håll oss i handen, vi hjälper dig att hitta Sveriges bästa lån!

Jämför snabblån

Snabblån

Jämför privatlån

Privatlån

Lån utan UC

Företagslån

Jämför lån med betalningsanmärkning

Lån med betalnings-anmärkning

Jämför kreditkort

Kreditkort